2022. szeptember 24.

oszod3

Közbeszerzési terv

Nyilvános KT ülésre

Meghívó

 

 Meghívó KT ülésre (PDF)  pdf

Áramszünet - értesítő

Tisztelt Önkormányzat!

Folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültség-mentesítése.

Kérjük az Önkormányzatot, hogy segítse munkánkat azzal, hogy az önkormányzati kommunikációs felületeken is megosztja a fenti hírt a település lakóival. 

Hálózat építés miatt áramszünet lesz

Balatonőszöd

2022. 10.10.-én és 14.-én várhatóan 08:00-tól 16:30-ig

Érintett felhasználási helyek:

Szőlőhegy (Szőlőhegy, Nagypince sor, Külterület, Hrsz.)

A balesetek megelőzése érdekében felhívjuk figyelmét, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt használni csak az E.ON-al megkötött – a leválasztás feltételeit tartalmazó – üzemviteli megállapodás előírásai szerint szabad. Amennyiben rendelkezik aggregátorral és azt használni szeretné, kérjük jelentse be az áramszünet előtt legalább 5 munkanappal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Biztonsági okokból ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket arra, hogy ha a munkálatokat a jelzett időpont előtt befejezzük, a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsoljuk.
A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértését!

A tervezett üzemszünetekről internetes oldalunkon tájékozódhat: Lakossági (eon.hu)

Köszönjük együttműködésüket és az üzemszünet miatti megértésüket, türelmüket!

https://intra.eon-hungaria.com/cmsfiles/81/77/Halozat_e_mail_alairas_840x57px_01-5.jpg

Barnakőszén igény felmérés

A lakossági barnakőszénre vonatkozó igénybejelentés feltételei:

  • háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993.évi III.törvény 4.§ (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő
  • egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás
  • egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

Lakossági barnakőszén igényfelmérés tájékoztató (PDF) 

Kormányablak busz

TÁJÉKOZTATÓ

 

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy mobilizált ügyfélszolgálat keretében kormányablakbusz érkezik településükre, melynek során személyi okmányokkal (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, lakcímkártya, útlevél, ügyfélkapu, parkolási igazolvány, diákigazolvány), gépjármű okmányokkal, lejárt okmányokkal, valamint a kormányablakban indítható ügyekkel kapcsolatos ügyintézésre lesz lehetőség.

Ideje: Hivatalos oldal (tájékoztató)  2022. szeptember 29. (csütörtök) 10:45 –11.45

Helye: Polgármesteri Hivatal parkolója

8637 Balatonőszöd, Szabadság utca 89.

 

 Lakossági tájékoztató Balatonőszöd 2022.09.29. page 001

 

 

KABBUSZ PLAKÁT BALATONŐSZÖD 09.29. page 001

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kormányablakbuszban a díjak, illetékek kiegyenlítésére bankkártyás fizetési lehetőség, valamint a postán csekk útján történő befizetés is biztosított, készpénzben történő fizetésre nincs lehetőség!

Somogy Megyei Kormányhivatal

Mozgásprogramok

Balatonföldvári Kistérségi Egészségfejlesztési Iroda aktuális programjai

 

 1 Aerobik 202209192 senior jóga 20220920

3 Gerinctorna 20220920

4 jóga 20220921

5 Smovey tréning 20220922